2007-01-26

huszonhármas

Nyugati. Just can't get enough. Love it. Leszállok Kedvessel a 4-6-osról, várom, hogy takarodjon a tömeg az útból, mert helyet azt nem hagynak arra, hogy elmenjek. Megyünk a zebra felé, ahol egy koszos, rózsaszínű ballonkabátban egy agyalágyult gyógyegér némber ide-oda rohangál és úgy kémlel körbe, mint a Bőrharisnya a nagy amcsi prérin, kezét a szeme fölé téve. Ide szalad, kukkol, oda szalad, ott is kukkol. Aszittem, hogy kandikamera. Aztán villanyós elhúz, és csak annyit hallok, hogy egy fószer artikulálatlan hangon vonyít, mint a bagzó macska, hogy "Rendősség, rendősség, RENDŐŐŐSSÉÉÉG!" Hátranézek, majd látom, hogy két még barmadékabb proli öklözi egymást a megállóban, majd a hirig nagy hevében a villamossínekre esnek. Még jó (?) hogy csak a másik oldalt jött a villamos. Mondtam magamban, hogy az egy dolog, hogy segítek a szerencsétlen embereken, de ezekkel már a H5N1 se tudna mit kezdeni. Ott kéne atomot robbantani, bazmeg...

kUFFer

2 Comments:

At 10:40 de., Anonymous Névtelen said...

Öklöznek. Ez a szó mindent üt. Ha jól emlékszem, még a lutoni reptéren röhögtünk ezen, egy vadnyugatos kalandjáték-kockázat könyvecskében volt benne... nem?

 
At 6:58 du., Blogger kalmanfarkas said...

jaja, valami dereng. valami nagyon gyönge kis könyvecske vótt, de nemtom hová szórtam el. de jó is volt az a London, sej!

 

Megjegyzés küldése

<< Home